085-4014491
Met de speciale Senioren Verhuisservice heeft u géén verhuisstress meer!

Verhuizing van groot naar klein!

Woningontruiming Regionaal heeft een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp in alle regio's van Nederland.


Kunststof verhuiskisten

Wij bieden hierin volledige service. Indien u dat wenst, helpen wij zelfs met het in- en uitpakken van uw spullen. De kleine inboedel wordt heel voorzichtig ingepakt in onze eigen oersterke kunststof verhuiskisten, zodat alles goed beschermd is tijdens het vervoer naar de nieuwe woning. U ontvangt 50% korting op de huurprijs van de kunststof verhuiskisten wanneer u deze kisten wilt huren in combinatie met een verhuizing en/ of ontruiming. Meer informatie over onze verhuiskisten leest u hier.

Voordat u gaat verhuizen, spreken wij alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland wordt. Op de afgesproken datum van de verhuizing staan wij vroeg bij u op de stoep om uw huisraad te vervoeren met onze verhuiswagen. Deze wagen is standaard uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen als bijvoorbeeld verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in. Deze kan tot maar liefst 8 etages hoog worden gebruikt!

U kunt uw inboedel natuurlijk ook zelf in- en uitpakken. Naast onze oersterke verhuiskisten, leveren wij ook kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, plakband en stiften. Alles om uw senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met behulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakt, kunt u door Woningontruiming Regionaal ook alleen de verhuizing laten regelen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, want ook bij seniorenverhuizingen leveren wij maatwerk. 

Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt voor de seniorenverhuizing  Seniorenverhuizing van groot naar klein Woningontruiming Regionaal

Totaalpakket Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:
  • Aanleveren van kunststof verhuisdozen en inpakpapier
  • Inpakken van de huisraad en dozen merken
  • Verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van de huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
Om een prijs te kunnen bepalen voor de kosten van uw seniorenverhuizing, komen wij graag bij u langs om alle wensen te bespreken. Iedere situatie is verschillend, daarom is de hoogte van uw offerte afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, maar ook of de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn of niet en of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning. Daarom komen wij graag eerst bij u langs om alles te bespreken. Wanneer u akkoord bent, komen wij nog een keer bij u langs om de gang van zaken met u te bespreken, zodat u precies weet hoe uw verhuizing zal verlopen. De woning die achterblijft kunnen wij desgewenst ook voor u leegruimen, zodat u ook hier géén omkijken meer naar heeft.

Géén verhuisstress meer! Laat u verhuizen door Woningontruiming Regionaal en verminder uw verhuiszorgen. Met de speciale Senioren Verhuisservice ben u snel van uw zorgen af. Via de oranje offerte button rechtsboven aan uw scherm vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, uw regiomanager van Woningontruiming Regionaal neemt dan spoedig contact met u op.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491